BP-Slide-Osmosis-960x256-cat

Beu aigua pura i natural, ara a casa teva

A Blue Planet ens preocupem de la teva salut. És per això que volem garantir que sempre prenguis la millor aigua. És per això que et proposem contractar el nostre sistema de Osmosi per a casa teva. La Osmosi és un tractament purificant de l’aigua que utilitza una membrana semipermeable osmòtica per aconseguir una aigua pura i amb un nombre de partícules sòlides molt inferior a l’habitual.

Amb aquest sistema de filtratge  podem obtenir una aigua lliure d’impureses, de plom, i sense sodi ni Cryptospordium, i tot a partir de l’aigua corrent de l’aixeta. D’aquesta manera incrementem considerablement la nostra qualitat de vida ja que obtenim una aigua perfecte i òptima per al consum humà.

Aigua de màxima qualitat i a un cost molt reduït. 

Beure aigua a partir del sistema de Osmosis ens aporta els següents beneficis:

QualitatObtindrem aigua pura i natural

DietesNo carregaràs mai més aigua del supermercat

BiberonesEstalviaràs temps i diners

Obtindràs aigua apta per cuinar i per a consum.Planchas

Cafés y tésContribuiràs a preservar el medi ambient, estalviant plàstic de les ampolles d’aigua.

EnfermosDe tamany reduït, té una senzilla i discreta instal·lació que pot col·locar sota la pica.

Blue Planet Servei Osmosi

Esquema OsmosisBlue Planet t’instal·lem el nostre sistema de filtratge de Osmosi en el circuit d’aigua de casa teva i ens encarreguem de realitzar el manteniment que aquests requereix.  És imprescindible que el teu sistema d’osmosi tingui un manteniment regular, canviant el sistema de filtres, però també valorant tots els elements de la instal·lació, a fi que el funcionament sigui òptim. D’aquesta manera, Blue Planet t’ofereix un servei integral d’instal·lació i manteniment per a que puguis gaudir sempre de la millor aigua al millor preu. A més, amb reparacions periòdiques es opoden evitar futures reparacions d’un cost elevat.

En el cas de disposar d’un sistema d’osmosi ja instal·lat, recomanem realitzar revisions regularment. Això possibilitarà que es puguin detectar deterioraments en el sistema de filtres, detectant pèrdues d’eficiència, desperfectes, o altres problemàtiques relacionades amb el propi sistema. A més, un sistema d’osmosi controlat i cuidat, ens ajuda a poder estar convençuts de beure una aigua en perfectes condicions. Des de Blue Planet sempre vetllarem per tal de que puguis gaudir d’una aigua òptima per a una vida sana i equilibrada. Així doncs, amb el sistema d’Osmosi de Blueplanet, la nostra aigua sempre serà àpta pel consum i per cuinar, podent servir per a preparar biberons, per exemple, o per malalts hepàtics.

A Blueplanet podràs obtenir el millor sistema d’Osmosi. Discret, d’instal·lació ràpida i integrada al teu mobiliari, es pot col·locar a sota la pica gràcies al seu reduït tamany. Sens dubte, la millor solució per a consumir l’aigua en el millor estat i al millor preu.

Si vols més informació, omple el formulari i nosaltres el trucarem

Nombre (obligatorio)

Teléfono.

Ciudad

Email (obligatorio)

Comentario

No soy un robot
captcha